Lieve vrienden

Ondanks de positieve trends van de coronacijfers zien we ons toch genoodzaakt om Vegamping opnieuw een jaartje uit te stellen tot 2021. 

We nemen deze beslissing met spijt in het hart, maar we gebruiken het gezond verstand.

Volgende zaken spelen een rol bij onze beslissing:

1. Tijdstip van communicatie van de overheid

Tot onze verrassing vernamen we vorige week dat festivals zouden kunnen doorgaan. Rijkelijk laat waardoor alles opstarten voor ons team onmogelijk is. Wij willen jullie namelijk een fantastische beleving garanderen en daarvoor gaan we geen compromissen maken.

2. Voorziene datum

Vegamping 2021 was gepland om door te gaan nog voor midden augustus. Dat betekent dat er heel wat striktere regels te volgen zijn: social distancing, mondkapjes, bubbels, … En daardoor zouden we ook de helft van ons programma moeten schrappen.

3. Oplopende bijkomende financiële kosten

Alhoewel we overtuigd zijn van de noodzaak van de maatregelen is het toch zwaar voor onze organisatie om alle kosten te dragen. We zijn een startend festival en het feit dat we ook de kosten van de annulering van vorig jaar meedragen maakt het er niet gemakkelijker op.

4. Onzekerheid

Zelf al zouden we met al het bovenstaande kunnen omgaan, dan nog hangen we af van de situatie op het moment van het festival. We gaan er natuurlijk van uit dat alles positief evolueert, maar we weten niet wat de komende maanden zullen brengen.

Tickets voor 2021 blijven geldig voor 2022. Je moet hiervoor niets doen.

Wil je de tickets terugbetaald zien dan stuur je best een e-mail naar  info@newethics.be

We wensen met een positieve noot te eindigen:

We hopen jullie allemaal te verwelkomen op Vegamping 2022.

Schrijf alvast 29, 30 en 31 juli 2022 in je agenda.

Spread the love