Nieuws over vegamping.

Lieve vrienden,

We zijn ondertussen 2 maanden ver in deze lockdown. We hopen van harte dat ieder van jullie deze gezond en wel zal doorstaat. Een dikke maand na de start van de lockdownn kregen we te horen dat de grote festivals in de zomer uitgesloten waren. Als klein festival bleven we in het ongewisse.

Zelf voelden we er niet veel voor om een risico te vormen voor onze bezoekers. Anderzijds bleek dat éénzijdig het festival annuleren gelijk stond aan een nog grotere financiële put voor Vegamping, New Ethics en onze partners. Vandaar dat we de vele vragen beantwoord hebben met “heb nog wat geduld aub”. Zo konden we uitzoeken wat de beste optie was.

Gelukkig kregen we deze week een mail van het lokaal bestuur dat Vegamping niet kon plaats vinden. We gaan nu met onze ticket partner aan tafel zitten om te kijken hoe we dit alles netjes kunnen afhandelen.

Iedereen die een ticket kocht, zal binnenkort gecontacteerd worden. Opnieuw vragen we jullie: geef ons aub nog eventjes tijd. We willen op zoek gaan naar een efficiënte en duidelijke manier.

Als inclusieve vereniging zullen we NIET instappen op ons recht om iedereen een tegoed bon te geven voor volgend jaar. Ja… je leest het goed er komt een Vegamping 2021!

We onderzoeken de optie voor wie dit kan en wil om het ticket te verplaatsen naar Vegamping 2021. Wie liever zijn/haar geld terug krijgt zal ook de mogelijk hebben en dit zonder dat we er verdere vragen over zullen stellen.

We hopen jullie zo spoedig mogelijk te mailen. We kunnen jullie niet genoeg bedanken voor het vertrouwen!

Team Vegamping.