Over vegamping.

New Ethics stelt met trots het eerste Belgische vegan kampeerfestival voor. Het luistert naar de naam VEGAMPING en gaat door op 3, 4 & 5 juli. Je wil en je kan erbij zijn.

We dompelen je tijdens deze uitzonderlijke ervaring onder in een idyllische setting in de tuinen & het park van ‘t Kasteel van Loppem, van een fenomenale locatie gesproken!!

We creëren een sfeer die perfect bij jou past:

  • Ben je een festivalliefhebber, dan kun je je tent opslaan en genieten van de festivalsfeer.
  • Heb je het liever minder druk, dan is de stille camping je ding. Hier kies je bewust voor rust & stilte. Er is dus geen plaats voor radio’s en ook ‘s avonds en ‘s nachts houden we het hier zalig stil.
  • Jonge kinderen mee? Dan is de festivalsfeer mogelijk te druk en de stille camping misschien onhaalbaar. De gezinscamping is dan de perfecte oplossing. Er is immers niks leuker dan kinderen die elkaar vinden en met plezier en een glimlach hun dag samen slijten.
  • Er komen ook plaatsen voor mobilhomes, bestelwagens,… .

Met VEGAMPING willen we jou onderdompelen in een “vegan bubble”.

  • Met een fenomenale line-up van (internationale) vegan(-minded) artiesten en gerenommeerde sprekers.
  • Afterparty’s met de leukste dj’s.
  • Ben je eerder een ‘actief’ type, dan vind je ongetwijfeld je ding in ons aanbod workshops, sport (yoga, fitness, (ultra)lopen, bootcamp,…) en andere activiteiten.
  • Wat zou VEGAMPING zijn zonder een fantastisch aanbod aan veganistische lekkernijen. We selecteren de beste foodtrucks & standen.

Bij New Ethics focussen we vooral, maar niet uitsluitend, op dierenrechten, maar we hebben ook aandacht voor mensenrechten. Concreet houdt dit in dat we ons stinkende best doen om VEGAMPING zo inclusief mogelijk te maken (wie in het bezit is van een parkeerkaart voor mensen met een handicap kan bij de inkom parkeren, genderneutrale toiletten,…).

We hanteren dus een strikt ‘NO hate & NO discrimination’-beleid.

Ook zullen we er, samen met onze geweldige bezoekers, naar streven om de impact op de natuur zo laag mogelijk te houden.

We kijken ernaar uit je te verwelkomen. De plaatsen zijn beperkt.