New Ethics vzw stelt met trots het eerste Belgische vegan kampeerfestival voor.

Het luistert naar de naam VEGAMPING en gaat door op 30, 31 juli & 1 augustus 2021. Je wil en je kan erbij zijn!

We dompelen je tijdens deze uitzonderlijke ervaring onder in een idyllische setting in de tuinen & het park van ‘t Kasteel van Loppem, van een fenomenale locatie gesproken!

bron: www.kasteelvanloppem.be

We creëren een sfeer die perfect bij jou past. Ben je een festivalliefhebber, dan kan je de tent opslaan en genieten van de festivalsfeer.

Heb je het liever minder druk, dan is de stille camping jouw ding. Hier kies je bewust voor rust en stilte. Er is dus geen plaats voor radio’s en ook ‘s avonds en ‘s nachts houden we het hier zalig stil.

Jonge kinderen mee? Dan is de festivalsfeer mogelijk te druk en de stille camping misschien onhaalbaar. De gezinscamping is dan de perfecte oplossing. Er is immers niks leuker dan kinderen die elkaar vinden en met plezier en een glimlach hun dag samen slijten.

Er komen ook plaatsen voor mobilhomes, bestelwagens,… (concretere info hierover kunnen we pas na nieuwjaar geven).

 

Met VEGAMPING willen we jou onderdompelen in een “vegan bubble”. We voorzien een fenomenale line-up van (internationale) vegan(-minded) artiesten en gerenommeerde sprekers maar ook afterparty’s met de leukste dj’s.

Ben je eerder een ‘actief’ type, dan vind je ongetwijfeld je ding in ons aanbod workshops, sport (yoga, fitness, (ultra)lopen, bootcamp,…) en andere activiteiten.

Wat zou VEGAMPING zijn zonder een fantastisch aanbod aan veganistische lekkernijen. We selecteren de beste foodtrucks & standen.

Bij New Ethics vzw focussen we vooral, maar niet uitsluitend, op dierenrechten, maar we hebben ook aandacht voor mensenrechten. Concreet houdt dit in dat we ons stinkende best doen om VEGAMPING zo inclusief mogelijk te maken (wie in het bezit is van een parkeerkaart voor mensen met een handicap kan bij de inkom parkeren, genderneutrale toiletten,…).

We hanteren dus een strikt ‘NO hate & NO discrimination’-beleid.

Ook zullen we er, samen met onze geweldige bezoekers, naar streven om de impact op de natuur zo laag mogelijk te houden.

Vegamping is perfect bereikbaar met het openbaar vervoer (bushalte op 300m van de inkom). Daarnaast moedigen we iedereen aan om zoveel mogelijk te carpoolen.

We kijken ernaar uit je te verwelkomen. Help ons om dit mooie evenement te realiseren en draag je steentje bij via onze crowdfund.

Spread the love